Foto e Dites
OkiPastrim
Besa

Verzioni për printimShëndetësi

Këshillat për një trup të ‘mbushur’ me energji

Shpeshherë mundoheni të ushtroni, mundoheni shumë, por në mënyrë konstante ndieni lodhje dhe mungesë energjie. Ndoshta nuk bëni gjithçka si duhet bërë. Shikoni ku është ... Më shumë

Verzioni për printimKulturë

Vijnë ‘Luanët’ (Video)

Është lansuar bashkëpunimi i pritur ndërmjet bukuroshes Luana Vjollca dhe dyshes DJ Blunt e Real 1, “Luanët” . Prezantuesja e njohur shfaqet mjaft atraktive në klip, ... Më shumë

Verzioni për printimReligjioni

Namazi i Teravisë dhe namazi i natës

Namazi i teravisë është sunet i fortë – muekkede- si për meshkujt ashtu edhe për femrat, dhe falet gjatë muajit të ramazanit. Është namaz që ... Më shumë


AgroAdria
Presheva Web Portal