Ballina | Lifestyle | Ekstrem | Newark - Singapore është linja më e gjatë e fluturimit në botë

Newark - Singapore është linja më e gjatë e fluturimit në botë

Madhësia e germave: Decrease font Enlarge font

“SDtarti” transmeton klasifikimin që “U.S. News Travel” u bën të 11 linjave ajrore direkte më të gjata. Edhe pse distanca matet me kilometra, më e rëndësishme është kohëzgjatja e fluturimit.

Për t’ua bërë sa më të lehtë udhëtimin, kompanitë ajrore u ofrojnë udhëtarëve lehtësira të ndryshme (ushqim dhe pije, aksesorë për higjienë vetjake, mjedise për ushtrime shtrydhëse, filma etj).

- Johanesburg - Nju Jork - 12 800 kilometra, 16 orë

- Njuark - Hong Kong - 12 900 kilometra, 16 orë

- Nju Jork - Hong Kong - 13 000 kilometra, 16 orë

- Dallas - Brisbejn - 13 800 kilometra, 16 orë

- Atlanta - Johanesburg - 13 600 kilometra, 16 orë e 15 minuta

- Doha - Hjuston - 13 000 kilometra, 16 orë e 15 minuta

- Dubai - Hjuston - 13 100 kilometra, 16 orë e 20 minuta

- Dubai - Los Anxheles - 13 400 kilometra, 16 orë e 30 minuta

- Los Anxheles - Bangkok - 13 300 kilometra, 17 orë e 30 minuta

- Njuark - Singapor - 16 700 kilometra, 18 orë

atikulli

v4.7

Regjistrohuni për komente Komente (2 Publikuar)

avatar
Abigail 10/04/2012 11:36:15
Rrjetet shoqebrore kohebve teb fundit janeb bebreb vaeitnkdmi kryesor i teb rinjve, por edhe meb teb vjetebrve. Padyshim se rrjeti meb i madh me mbi 500 milion pebrdorues ebshteb Facebook, mirebpo ekziston edhe njeb gameb e gjereb rrjetesh meb teb vogla, meb teb pazakonta
avatar
20/07/2012 04:25:11
mos fol me buk ngojj ;)
Total: 1 | Treguar: 1 - 1

Publikoni komentin tuaj

Ju lutem fusni kodin që shikoni në imazh:

Captcha
  • Dërgo email miqëve Dërgo email miqëve
  • Verzioni për printim Verzioni për printim
  • Vetëm tekst Vetëm tekst

Vlerëso këtë artikull

1.00
Presheva Web Portal
v4.7
v4.7
v4.7