Ballina | Religjioni | Besimi | I zënë apo jo?

I zënë apo jo?

Madhësia e germave: Decrease font Enlarge font
I zënë apo jo?

Një njeri u pyet që të japë një këshillë disa njerëzve në një tubim. Ai filloi të përmend këto gjëra në përpikmërinë e namazit.

Ai na pyeti neve nëse ndonjë ditë kalon kur ne jemi aq të zënë me punë dhe nuk mund t’i kryejmë nevojat fiziologjike. Të gjithë ne u përgjigjëm negativisht sepse të gjithë ne duhej të çlirohemi nga kjo nevojë pavarësisht sa të zënë jemi.

Kështu, në të njëjtën mënyrë, asnjë ditë nuk do të duhej të kalojë  pa u falur edhe pse mund të jemi të zënë. Allahu na jeptë potencialin që ta kryejmë namazin siç duhet.

 

Amin!

 

Islamcan.com

Përktheu: Safet Pllana

atikulli

Regjistrohuni për komente Komente (0 Publikuar)

Total: | Treguar:

Publikoni komentin tuaj

Ju lutem fusni kodin që shikoni në imazh:

Captcha
  • Dërgo email miqëve Dërgo email miqëve
  • Verzioni për printim Verzioni për printim
  • Vetëm tekst Vetëm tekst

Vlerëso këtë artikull

4.67
Presheva Web Portal